Mobilife West-Vlaanderen

Uw mobiliteit, onze zorg

Buitenscooters, binnenscooters, compacte scooters en accessoires scherp geprijsd met uitstekende service en terugbetaling van de ziekenkas!

Mobilife producten & diensten

Scooters

Compate-, binnen- en buitenscooters.

Electrische rolstoelen

Manuele, modulaire, electrische rolstoelen en accessoires.

Rollators

Rollators buiten, binnen en accessoires.

Andere

Oprijplaten, V-drive, Trapliften, Wandelstokken…

Veel gestelde vragen

Tussenkomst van uw Ziekenfonds .

Mobilife is erkend door alle mutualiteiten om tussenkomst van uw mobiliteitshulpmiddel (Rolstoel, Rollator, Scooter,Elektr. rolwagen ) aan te vragen. Wij begeleiden u van de eerste stap tot en met de levering van uw mobiliteitshulpmiddel. Hiervoor worden geen kosten aangerekend. Contacteer ons voor verdere informatie !  Erkeningsnummer riziv 1/6-43065-45-240 .

Leveringen aan huis.

Mobilife levert elk toestel volledig gratis in heel België. Voor leveringen van zowel terugbetaalde producten als voor vrij verkochte producten worden geen leveringskosten aangerekend. Indien, bij uitzondering, vervoerskosten moeten verrekend worden zullen deze duidelijk vermeld worden.

Algemene garantie.

Op al onze toestellen geldt een garantie van 2 jaar op fabrieksgebreken. Schade door oneigenlijk gebruik, gebruik door niet bevoegden , eigen schade… worden niet gedekt onder de fabrieksgarantie. Op alle batterijen geldt een garantie van 6 maanden bij correct gebruik van uw toestel en het respecteren van de juiste laadprocedure.

Wat met Onderhoud en Herstellingen.

Mobilife beschikt over een eigen herstel – en onderhoudsdienst. Wij laten elke klant vrij  zijn onderhoud of herstel te laten uitvoeren waar hij/zij dit wenst. Mobilife werkt niet met onderhoudscontracten, noch met verplichtingen onderhoud door hen te laten uitvoeren. Doch om een correcte werking van uw toestel te garanderen en versnelde slijtage te voorkomen raden wij één onderhoudsbeurt per jaar aan. De prijs van een onderhoudsbeurt bedraagt 135,00 € . Dit omvat afhalen en terugbrengen van uw toestel, algemene controle, reinigen van de motor, vervangen van koolborstels , demonteren-reinigen- smeren en terugplaatsen van alle draaiende onderdelen, Controle van de banden en uitlezen van de batterijen.

 

Hebben jullie vervangscooters?

Ja, bij ernstige defecten met herstelling die meerdere dagen duurt kunnen wij voor een vervangtoestel zorgen (afhenkelijk van de beschikbaarheid).

Verhuren jullie ook scooters?

Mobilife heeft steeds een aantal scooters ter beschikking voor verhuur. Wij verhuren zowel op korte ( week-end ) als op lange termijn. Neem contact om uw verhuurcondities te kennen.

Contact

Contacteer ons voor een vrijblijfende offerte of testrit

Mobilife West Vlaanderen

info@mobilife.be
GSM +32 495 106 107

 

Pin It on Pinterest

Share This