Verzorg uw scooter na het seizoen… dat garandeert een goede herstart.

Na een prachtig rijseizoen verdient uw scooter een goede nazorg. Dit maakt dat u in het voorjaar zonder zorgen opnieuw vertrekt, met een scooter die in topconditie verkeert.

ALGEMEEN ONDERHOUD door Mobilife

Uw scooter door Mobilife laten ophalen voor een onderhoud is het beste idee. Een onderhoud bij Mobilife omvat een volledige controle.
Alle draaibare delen worden gedemonteerd, gereinigd, ingevet en opnieuw gemonteerd. De conditie van de batterijen wordt uitgelezen via een speciaal computerprogramma, staat van de banden wordt nagekeken en alle elektronische settings van de scooter worden gecontroleerd.

Controleer BANDENSPANNING en ontkoppel BATTERIJEN

Maar ook jij kan bij de winterberging van uw scooter het nodige doen om uw scooter goed te beschermen. Controleer uw banden op de correcte bandenspanning en geef de batterijen een laadbeurt van minimum 12 uur.
Ontkoppel uw batterijen van de polen en bewaar uw scooter in een droge ruimte waar geen vorst kan optreden. Indien je uw batterijen niet kan (of wil) loskoppelen, geef uw scooter iedere 2 weken een volledige laadbeurt.

Wij wensen jullie alvast een gezellige wintertijd, hou jullie gezond en neem gerust contact met ons op bij verdere vragen.
Telefoon: 0495/106.107 of e-mail: info@mobi-life.be

Pin It on Pinterest

Share This